< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.03
2015
Les JERPV demanem un transport públic i de qualitat

El passat dissabte, les JERPV vam penjar una pancarta a l’estació de Riba-Roja, aprofitant la inauguració de l’estació de metro, per protestar pel funcionament del transport públic a l’àrea metropolitana de València i exigint un transport públic i de qualitat.

Des de les JERPV creiem que la remodelació que s’ha fet de la línia 9 del metro amb destinació Riba-Roja és una maniobra electoralista, que ha tardat 7 anys en fer-se i que s’ha inaugurat precipitadament abans que arriben les eleccions, deixant sense baixador a València la vella i sense l’arribada soterrada al centre del municipi, tal com s’havia promès.

Aquesta inauguració posa de manifest una vegada més que les inversions fetes són mínimes. S’està tractant de vendre com una ampliació de la xarxa la reforma de les línies de FGV, que han passat de 5 a 9 sense invertir un euro, a banda de la intenció d’esborrar qualsevol record de l’accident de metro de 2006 canviant el número de la línia que passa per l’estació de Jesús.

 És per això que les JERPV exigim a FGV, que es facen les inversions necessàries per garantir un transport públic i de qualitat, especialment pensant en les necessitats del jovent.

Volem un abonament amb preus reduïts per persones de menys de 30 anys, així com uns horaris que s’adapten a les necessitats del jovent, obrint els caps de setmana durant tota la nit i millorant les freqüències de pas en tot el servei.

Finalment les JERPV apostem per la creació d’una xarxa integral de transport públic ben coordinada combinant Metro, Rodalies, autobusos interurbans i urbans i bicicletes per tal de cobrir totes les necessitats de la ciutadania pel que fa a transport.
 

Imatge de la pancarta Imatge de la pancarta
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181502

Comparteix: