< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.05
2014
Les JERPV condemdem les agressions feixistes contra menors a Benirredrà

 
Davant dels fets ocorreguts ahir a Benirredrà (la Safor), en què un grup d’ultres feixistes van agredir sis menors, les JERPV volem mostrar el nostre rebuig absolut a aquests fets i donar suport a les víctimes. 

Ahir de vesprada, un grup de 6 menors que rondaven els 16 anys i que es dirigia a la Trobada d’Escoles en valencià a Benirredrà va ser agredit per un grup de feixistes i van necessitar atenció mèdica. Al recinte de la Trobada no hi va haver cap incident i tot va transcórrer amb normalitat, però fóra del recinte hi havia una concentració del grup violent GAV autoritzada per la Subdelegació del Govern malgrat els riscos que podia suposar.

Les JERPV ens solidaritzem amb les víctimes i volem condemnar rotundament aquestes agressions i la impunitat de la què gaudeixen determinats grups violents d’extrema dreta espanyolista al País Valencià, emparats per les autoritats i ocultats pels mitjans de comunicació.

El feixisme avança si no se’l combat, i és per això que cal denunciar-lo i reaccionar de forma contundent a la més mínima expressió de violència política.

Un dels menors sent atés (Foto: @AntifeixistesPV) Un dels menors sent atés (Foto: @AntifeixistesPV)
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/176980

Comparteix: