< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.08
2015
Les JERPV celebren el seu Xè congrés a la Llosa del Camatxo

El passat divendres 31 d'agost, les JERPV van celebrar el seu Xè congrés a Llosa del Camatxo, municipi on Esquerra Republicana ha aconseguit la seua primera alcaldia al País Valencià.

L’acte, que arrencava amb l’aprovació dels membres de la mesa, inicià els parlaments amb la intervenció del portaveu sortint, Joan Vea, que va fer una valoració de la gestió de la permanent els dos últims anys. Després es van escollir els tres consellers per a representar a les JERPV a les conferències de país d'ERPV: Ariadna Torres, Damià Miralles i Lluís A. Hernández.
 
Seguint amb l'ordre del dia previst, es va votar la nova permanent, formada per Gerard Blasco com Portaveu, Lluís A. Hernández com Secretari d'Organització, Marc Casanova com Secretari de Finances, Cristian Perelló com a Secretari d'Acció Política, Ariadna Torres com a Secretària de la Dona i de Moviments Socials, Arantxa Genovard com a Secretària de Formació, Aina Piera com a Secretària de Comunicació, Miquel Iruela com a Secretari d'Imatge i 2.0 i Xema Aran com a Secretari de Medi Ambient.
 
La cloenda del congrés va començar amb la participació de Gerard Blasco, escollit nou Portaveu de les JERPV, que va animar a la militància a participar més que mai en les l’organització i va ressaltar la importància d'una correcta formació interna de tota la militància. Tot seguit Gerard Gómez del Moral, Portaveu Nacional de les JERC, va parlar sobre les properes eleccions plescibitàries catalanes, i va assenyalar que, malgrat els diferents ritmes que duen el País Valencià i Catalunya, compartim l'objectiu de constituir els Països Catalans. A continuació Agustí Cerdà, President de Esquerra Republicana del País Valencià, va parlar de com el moment polític ens obre més possibilitats que mai i que les hem d'aprofitar tant des d'ERPV com des de les Joventuts. Finalment, per tancar el congrés, el batlle de Llosa del Camatxo, Francisco Miguel Costa, va agrair a les JERPV escollir aquesta població pel seu congrés.
 
Les JERPV, amb la nova candidatura, hem volgut demostrar que som un projecte vàlid, mostrant-nos com una alternativa real i de futur per al País Valencià. Sempre hem estat al capdavant de la crítica a les polítiques austericides i antivalencianes dels diferents governs del PP, i ara, seguirem reivindicant la necessitat de bastir un projecte de país, que ens permeta assolir una alliberament real del jou de l'estat espanyol.
 

La nova permanent de les JERPV La nova permanent de les JERPV
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182870

Comparteix: