< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.04
2014
Karra-ska’l es proclama guanyador de la primera semifinal del JERoCk 2014

El passat divendres 25 d’abril, al Pub l’Ona de Pego va tindre lloc la primera semifinal del concurs de maquetes de les JERPV, el JERoCk.

En una data tan significativa per als valencians, l’afluència va ser destacable i els grups participants es van poder sentir arropats per un públic entregat durant totes les actuacions.

A pesar que la gran qualitat musical que demostraren els quatre participants va ser notòria, la necessitat d’escollir d’entre tots un guanyador va forçar la voluntat del jurat i del públic, que va decidir que els vencedors d’aquesta primera semifinal foren els Karra-ska’l
, un grup jove vingut del Comtat i l’Alcoià què, amb els seus ritmes llatins i ska-jazz molt ballables, van saber guanyar-se el públic assistent.

La banda Meteor, des de Pedreguer, i amb uns ritmes Hard Rock, es va fer amb el segon lloc, fet que els permetrà participar en una fase de votació a través de les xarxes socials per a guanyar el dret de participar a la final.

El tercer lloc va ser per als alcoians Desustància i la quarta posició per als castalluts Tropoll.

Volem agrair a tots els grups la seua participació i desitjar-los la millor de les sort en la seua carrera musical.

Donar les gràcies també als companys de la revista cultural Sons de Xaloc
, com a membres del jurat del JERoCk, la seua presència i participació i, molt especialment al Pub l’Ona de Pego per la bona voluntat per acollir l’acte.

Esteu tots i totes convidats a la segona semifinal que tindrà lloc el proper 9 de maig, a la Sala Hot Rod de Sueca, on Mai Mai, Sermo Vulgaris, Garrotada i Off Korse, competiran per convertir-se en finalistes.

Karra-ska'l Karra-ska'l
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/126635

Comparteix: