< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.05
2014
Incendi al Parc Natural de Montgó

Ahir de vesprada es va declarar un nou incendi al país, al Parc Natural de Montgó, que ha ocasionat desallotjament d’una cinquantena de veïns de la zona. Afortunadament ja ha estat extingit i no té flama.

Les JERPV ens solidaritzem amb els afectats per l’incendi del Parc Natural de Montgó, que ha estat originat per causes desconegudes i que ja ha estat sufocat pels equips de bombers desplegats durant la nit. Els treballs de refredament de la zona continuen.

Una vegada més veiem com se’ns crema el país, aquesta vegada han sigut 40 hectàrees cremades pel foc, que se sumen als centenars d’hectàrees cremades cada any i que ara que s’apropa l’època estival seran encara més freqüents per desgràcia.

El jovent republicà i independentista del País Valencià, veiem aquesta situació amb preocupació, perquè malgrat la professionalitat dels cossos de bombers que es deixen la pell, hi ha una manca de recursos degut a les retallades, que posa en risc real la seguretat dels nostres boscos i de moltes persones.

Per això demanem que es destinen els recursos suficients als bombers per tal que puguen garantir la nostra seguretat i la seua pròpia, ja que una manca de recursos també posa en risc els propis bombers mentre desenvolupen el seu treball.

Zona afectada Zona afectada
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/115610

Comparteix: