< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.05
2015
Incendi a la Vall d'Ebo

Les JERPV volem mostrar la nostra solidaritat i suport amb els ciutadans i ciutadanes que estan sofrint el debastador incendi de la Vall d'Ebo, a la Marina Alta.L'incendi, suposadament provocat per una imprudència, ha avançat descontroladament durant massa hores, principalment al llarg del terme municipal de Pego, sense que cap mitjà d'emergència acudira a la zona afectada fins passades hores de les primeres alertes. A hores d'ara, arribat ja a la Vall de Gallinera, sembla que res es pot fer per sofocar-lo.
 
Les escasses mesures de prevenció, degudes a les retallades en la neteja i conservació de les zones rurals, unides a una mala coordinació per part del personal de Conselleria, han agreujat enormement la problemàtica. Han hagut de ser fins i tot els propis veïns i veïnes dels municipis afectats els qui en primera instància s'han vist obligats a lluitar perquè el foc no arribara als seus domicilis.
 
Les JERPV exigim una conservació del nostre patrimoni forestal adequada, unes dotacions pressupostaries suficients per mantenir els equips de vigilància i protecció d'una manera adequada i més formació i informació per construir una conscienciació ciutadana en defensa del nostre territori.
 
Lluitem pel nostre patrimoni natural!

Fotografia d'Assemblea Oberta de Pego Fotografia d'Assemblea Oberta de Pego
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182361

Comparteix: