< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.05
2017
El portaveu de les JERPV identificat per mostrar una estelada.

Esquerra i les JERPV denuncien que el Portaveu de les JERPV ha estat denunciat per part de la Policia Nacional per "incitació a l’odi" per exhibir una estelada durant el partit Llevant UE - Girona FC

Esquerra Republicana del País Valencià i les JERPV, han denunciat aquesta vesprada que Lluís Hernández Manero, Portaveu de les JERPV i membre de l’executiva d’Esquerra Republicana del País Valencià, ha estat denunciat “per incitació a l’odi i la violència” per part de la Policia Nacional per exhibir una estelada durant el partit que han jugat el Llevant UE i el Girona FC. A més ha estat expulsat de l'Estadi Ciutat de València.
 
Per a Esquerra Republicana i les JERPV “ens trobem davant un nou atac a la llibertat d’expressió i un acte repressiu contra les persones que lliurement expressen les seues opinions". A més de l’alçament de l’acta per part de la Policia Nacional, també s’han requisat d’altres estelades a seguidors del Girona FC, un fet que ja s’havia produït en d’altres camps de futbol.  El President d’Esquerra Republicana, Josep Barberà ha explicat que “es presentarà una pregunta parlamentària al Congrés per tal d’esclarir els fets, a més de saber quins recursos públics utilitza l’Estat Espanyol per a la persecució d’independentistes valencians".
 
En paraules del portaveu de les JERPV "es indignant que mentre les banderes franquistes i nazis es poden veure amb total impunitat cada jornada en les grades d'espectacles esportius, la presència d'una estelada fa tremolar els fonaments de la democràcia".

El portaveu de les JERPV durant el Llevant UD - Girona FC El portaveu de les JERPV durant el Llevant UD - Girona FC
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188075

Comparteix: