< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.12
2014
Carlos Fabra ingressa a la presó

Les JERPV celebrem l'ingrés de Carlos Fabra a la presó i desitgem que  siga el símbol de la fi dels temps del PP i la corrupció al País Valencià .

Carlos Fabra, qui va ser president de la Diputació provincial de Castelló durant 16 anys i també president del PP a la circumscripció de Castelló, ha ingressat hui a la presó d’Aranjuez condemnat a quatre anys de presó per defraudar 700.000 euros entre els anys 1999 i 2003.

Després d’una llarga sèrie de processos judicials que han durat deu anys, passant per nombrosos fiscals i jutges, sempre amb l’ombra de la sospita que aquests canvis al jutjat quedaven fora de la normalitat, Carlos Fabra, acusat de tràfic d’influències, suborn i delictes fiscals, ha entrat per fi a la presó, tot i que molts dels presumptes delictes que hauria comés no han pogut ser demostrats o no se l'ha pogut condemnar per haver prescrit, tot i haver-se demostrat.

L’ingrés a presó s’ha produït poc després que el Consell de Ministres haja rebutjat concedir l’indult demanat per Carlos Fabra, la qual cosa celebrem.

Les JERPV celebrem que finalment s’haja fet justícia i que Fabra, el cacic per excel•lència de Castelló, símbol de la corrupció més pocavergonya i més descarada que hem viscut al País Valencià sota els governs absolutistes del PP haja acabat sent castigat i posat on li correspon, a la presó.

Malgrat que ha costat molt temps i que la condemna està molt per sota dels tretze anys demanats per la fiscalia, hui és un dia d’alegria per qualsevol demòcrata, perquè la justícia s’ha imposat i ha passat per sobre d’aquells que es pensen que estan per sobre de la resta de la ciutadania.

Aquest ingrés a presó de l’artífex del “Aeropuerto del abuelito” és també un símbol del canvi que s’albira al País Valencià, que després de tants anys de foscor comença a veure la llum i tots els que creien que eren els amos de les nostres institucions comencen a caure i a pagar pel mal fet a les institucions, a la ciutadania i a la nostra imatge com a país.

Que es preparen la resta de mafiosos i xoriços perquè el País Valencià s’està despertant i ja no hi ha lloc per més lladres ni cacics!

Enganxina editada per les JERPV Enganxina editada per les JERPV
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179334

Comparteix: