< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.06
2016
Benigànim acull la XIII final del JEROCK

El proper dissabte 2 de juliol, a la Plaça de la Beata Inés de Benigànim (La Vall d'Albaida), tindrà lloc la final de l'edició 2016 del JEROCK.

El JEROCK és el concurs de grups novells de les Joventuts d'Esquerra Republicana del País Valencià ( Jerpv País Valencià ) que enguany arriba a la seua tretzena edició, i ho fa amb la mateixa voluntat d'ajudar a la promoció dels grups novells del País Valencià que als seus inicis. El concurs pretén servir de plataforma de llançament per a les bandes, el guanyador actuarà l'any que ve a l' Acampada Jove, el major festival Político-reivindicatiu de l'estiu que enguany celebrarà els seus vint anys d'existència.

El guanyador es decidirà entre els vots emesos pel públic assistent, cada consumició serà un vot, i un jurat composat per membres de les JERPV, del Col·lectiu Cultural "El Ganxo" i de la Revista Cultural Sons de Xaloc .

Per primera vegada, fruit de la col·laboració amb el Col·lectiu El Ganxo de Benigànim, el concurs es realitzarà en format concert elèctric a l'aire lliure, una prova per demostrar la vitalitat del JEROCK i la voluntat de seguir avançant any rere any.

Així, els grups que competiran per ser els representants valencians a l'Acampada Jove enguany són: Deliri des de Gandia amb els seu Pop-Folk, Entreparèntesi de Pego que aporten la vessant Hip-Hop, l'Ska-Rock d' Hereus des de Castelló , Brossa de Riu amb el seu Rock des de Tavernes de la Valldigna i Skatuttipresto , que ens portaran el seu SKA-Rock des de Godella. Varietat d'estils perquè tot el món puga disfrutar.

A banda, comptarem amb un programa de Massa pa la Carabassaper la vesprada per preparar la festa de la nit, i un fi de concert especial.

No t'ho penses més i vine a votar pel teu grup preferit!!

T'esperem!!

Final del XIII JEROCK Final del XIII JEROCK
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/185291

Comparteix: