< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.05
2015
Arriba la 12a edició del JERoCk!!

Arriba la XXIIena edició del concurs de grups novells de les jerpv, el JERoCk.

Un any més, els grups del País Valencià podran optar a actuar a l’Acampada Jove, el festival reivindicatiu més important dels Països Catalans.

Les JERPV, com hem vingut fent des de fa anys, organitzem el concurs de grups novells que pretèn ajudar als nostres músics a promocionar el seu treball.

El JERoCk, amb 12 edicions ja, manté viva la ferma aposta per ser un concurs útil i dirigit a totes aquelles bandes en valencià que estiguen començant al món de la música.

La inscripció es podrà fer des de hui, fins al 12 de maig, estarà. Dels participants inscrits, un jurat escollirà els seus preferits què, juntament amb una votació per les xarxes socials, hauran de determinar quins grups seran els finalistes. La final, que es celebrarà el proper 22 de maig a la Sala Hot Rod de Sueca, comptarà amb 3 grups que competiran entre ells per ser el representant valencià al Música Jove, concurs que confronta els guanyadors de les diferents edicions territorials del concurs de bandes novells de les Joventuts d’Esquerra Republicana.

La banda que resulte guanyadora d’aquesta última fase, actuarà l’any que ve a l’escenari gran de l’Acampada Jove.

Com a colofó, comptarem amb la presència d’un grup convidat, que desvetllarem més endavant.

No ho dubteu, si teniu un grup i voleu arribar a l’Acampada Jove, este és el vostre concurs, incriviu-vos!!

Bases a  http://goo.gl/bi0Vue

Karra-ska'l, grup guanyador de la passada edició Karra-ska'l, grup guanyador de la passada edició
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182073

Comparteix: