< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.03
2016
Apunta't al JEROCK'16

Obert el termini d'inscripció per al JEROCK'16 fins al 3 d'abril. El guanyador pariciparà a l'Acampada Jove.

Bases del concurs
 

  • Bases generals:
 
1.    Els participants no podran tindre vinculació amb una companyia discogràfica.
 
2.    Cada grup només es podrà inscriure a un dels concursos musicals organitzats per les JERC inclosos dins del concurs “Música Jove 2016”.
 
3.    No podran participar aquells grups que ja hagen guanyat alguna de les edicions integrades dins el concurs Música Jove.
 
4.    El repertori dels participants haurà de ser majoritàriament en català, i hauran de disposar d’un mínim de 3 cançons pròpies. En tot cas, haurà de ser suficient per a cobrir uns 45 minuts d’actuació.
 
  • Inscripció:
 
5.    La participació serà gratuïta i no remunerada.
 
6.    La inscripció es farà per qualsevol dels mètodes següents:
 
6.1. Lliurar una maqueta a la seu de les JERPV (Carrer de l’Erudit Orellana 10, 1er. 46008, València-L’Horta).
6.2. Enviar l’arxiu en format MP3 a l’adreça de correu [email protected]. S’enviarà confirmació d’inscripció.
 
En tot cas, s’haurà d’ajuntar un dossier explicatiu de la trajectòria del grup i el contacte telefònic amb diversos dels seus membres, per facilitar l’organització de les actuacions.
 
7.    El termini d’inscripció al JEROCK 2016 serà vigent des de la publicació d’aquestes bases a la web de les JERPV (www.jerpv.cat) fins al diumenge 3 d’ abril de 2016.

  • Selecció, si escau.
 
8.    Per a la selecció dels grups s’establirà un mecanisme de vot ponderat entre un jurat escollit per l’organització i un sistema de votació popular a través de les xarxes socials que escolliran els grups que participaran a la final. El període de selecció s’establirà des del 4 d’abril al 10 d’abril de 2.016.
 
9.    Els grups que passen a la fase final s’anunciaran una vegada conclosa la fase de votació.
 
  • Elecció dels finalistes i Final
 
10. La final contarà amb un màxim de tres grups.
 
11. El grup guanyador s’escollirà mitjançant un sistema de vot ponderat, entre la votació popular (3, 2 i 1 punt)  i el vot del jurat (3 punts) escollit per l’organització.
 
11.1. El jurat estarà composat per membres de les Joventuts d’Esquerra Republicana i de la Revista Cultural Sons de Xaloc.
 
12. El grup guanyador actuarà al concurs “Música Jove”, dins de la programació de l’Acampada Jove 2016, que és celebrarà durant els dies 14,15,16 de juliol de 2.016.
 
• Altres
 
13. La major part del material de backline per al concert correrà a càrrec dels grups participants. L’organització es compromet a posar en contacte els diferents grups participants per tal de compartir l’equip si així ho estimen convenient.
 
14. L’ordre de l’actuació s’establirà per sorteig o acord entre els grups participants.
 
15. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en qualsevol moment, en cas de considerar-se necessari.
 
Contacte:
 
96.351.0408
[email protected]

Apunta't al JEROCK'16 Apunta't al JEROCK'16
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/184501

Comparteix: