< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2016
Les JERPV volem una RTVV publica després de 3 anys de desconnexió

Recordem l’efemèride acompanyant el Comitè d'Empresa en una marxa a peu entre la Plaça de l'Ajuntament i el Palau de la Generalitat

El 27 de Novembre de 2013, i després de la sentencia del TSJ en contra de l'ERO, el Partit Popular va imposar a les Corts Valencianes la llei de tancament de la radiotelevisió valenciana que obligava a cessar les emissió de RTVV. Durant els posteriors dies els treballadors van negar-se a acabar amb l'emissió de continguts. Finalment, el dia 29 a les 12:19h, i custodiats per la policia, es va desendollar la televisió en contra del clam al carrer de la societat valenciana.

Avui, després de 3 anys seguim sense la nostra radiotelevisió, i la manca d'aquest servei públic ens impedeix de conèixer la nostra realitat més propera i quotidiana i fa impossible la vertebració de la societat valenciana. Sense una radiotelevisió pública valenciana, els nostres drets lingüístics pateixen una gran discriminació i es dificulta la supervivència del sector audiovisual al País Valencià.

Cal que les institucions valencianes deixen els debats estèrils i fiquen el fil a l'agulla per tal de reobrir la RTVV, respectant els drets dels treballadors i enfocant-se en el debat sobre el model de radiotelevisió publica del País Valencià. També volem instar el govern valencià a recuperar les emissions de la CCMA i a que es desenvolupe un conveni amb la televisió de les Illes. Si cap d’aquestes accions no s’ha completat encara no ha estat sinó per una manca de voluntat política.

Les JERPV volem aprofitar aquest aniversari per a donar suport als treballadors davant el judici que tindrà lloc el proper 11 de gener a l’Audiència Nacional de Madrid, on és decidirà la nul·litat de l'ERO a RTVV. 

Imatge de la campanya Imatge de la campanya
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186442

Comparteix:

ARTICLES RELACIONATS