ACTUALITAT: NOTÍCIES

El proper dissabte 28 de juliol membres de les JERC anirem a Sineu a trobar-nos amb joves interessats en l'organització del jovent independentista. La trobada serà a les 19'30 hores, al Claustre de l'Ajuntament. A banda de membres de les JERC Illes, també hi seran presents membres d'Esquerra de Sineu, així com el nostre regidor Julià Gayà. Si tens ganes de saber més sobre les JERC, o vols afiliar-te, o col·laborar, vine a les trobades que les JERC estam organitzant, t'esperam a Sineu!

Comparteix: Seguir llegint...

El proper dimarts 17 de juliol, membres de l'executiva de les JERC Illes ens trobarem amb joves felanitxers interessats en les JERC. La trobada serà a les 17 hores al popular bar Can Moix. Si ets jove, d'esquerres i independentista i vius a Felanitx o a algún poble dels voltants, vine a la trobada i t'informarem de les activitats que feim les JERC i del que tu pots fer organitzat dins el jovent independentista.

Comparteix: Seguir llegint...

Les JERC de les Illes segueixen engrescades. Després de l'èxit de la presentació de les JERC a Capdepera, ara és a Porreres on l'organització juvenil de l'esquerra independentista fa sentir la seva veu: diversos activistes de les JERC hi han pintat un mural on se simbolitzen la lluita nacional i social, que de manera indestriable formen l'activitat política de l'organització.

Les JERC de les Illes segueixen engrescades. Després de l'èxit de la presentació de les JERC a Capdepera, ara és a Porreres on l'organització juvenil de l'esquerra independentista fa sentir la seva veu: diversos activistes de les JERC hi han pintat un mural on se simbolitzen la lluita nacional i social, que de manera indestriable formen l'activitat política de l'organització. El mural consta del puny, símbol de la classe treballadora, i de la senyera estelada, símbol de la independència dels Països Catalans. Les JERC illenques, a més, posen el seu correu i la seva col·laboració a disposició de tot aquell…

Comparteix: Seguir llegint...

Davant més de trenta persones es presentaren les JERC-Capdepera. Intervengueren Pep Vives, portaveu de la secció local; Bernat Quetglas, secretari d'organització, Andreu Oliver, portaveu de les JERC-Illes i Joan Lladó, president d'Esquerra a les Illes Balears i Pitiüses. Els joves gabellins que assistiren a la presentació escoltaren les accions que realitzaran les JERC, entre les quals una neteja de pinars del municipi abandonades per l'administració o la defensa juntament amb altres organitzacions progressistes de la Reserva Marina de Cala Rajada. Així mateix, Joan Lladó recalcà la importància de l'entrada a les institucions per part d'Esquerra, tant pel que fa als vuit regidors obtinguts com a una diputada, Esperança Marí, i…

Comparteix: Seguir llegint...

Diversos activistes de les JERC han pintat un mural a Porreres. Aquest consta del puny, símbol de la classe treballadora, i la bandera dels Països Catalans. Si et fa ganes fer un mural al teu poble posa't en contacte amb nosaltres a [email protected] i ens posarem d'acord per fer-lo junts.

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest dilluns, 9 de juliol de 2007, membres de les JERC Illes anirem a Sa Pobla a trobar-nos amb joves del poble interessats en saber més sobre l'organització del jovent independentista dels Països Catalans. Hem quedat a l'estació de tren de Sa Pobla, a les 17 hores. Si ets de Sa Pobla o voltants, i estàs interessat en saber del funcionament de les JERC, com ens organitzam o quines activitats portam a terme, no t'ho pensis i vine a coneixer les JERC! Ens veiem dilluns a Sa Pobla!

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest dissabte les JERC pintarem un mural independentista a Porreres. Si tens ganes de passar el matí de dissabte desvetllant el teu costat artístic i fent país, hem quedat a les 12 a la plaça de toros (aparcament), de Porreres. Fins dissabte!!

Comparteix: Seguir llegint...

El proper divendres dia 6 de juliol, a les 20 hores, tendrà lloc la presentació de la nova secció local de les JERC a Capdepera. L'acte, que serà a la Sala Polivalent del Teatre de Capdepera (Carrer Col·legi 18), contarà amb les intervencions de Josep Vila, Portaveu de les JERC Capdepera, d'Andreu Oliver, Portaveu de les JERC Illes i de Joan Lladó, President d'Esquerra a les Illes Balears i Pitiüses.

Comparteix: Seguir llegint...

Enguany, a la vila de Sant Celoni, es portarà a terme la 12a edició de l'Acampada Jove, el festival polític musical del jovent independentista. Des de les JERC Illes organitzam un viatge per anar-hi, des de Mallorca o des d'Eivissa, per tan sols 60 euros. El preu inclou el vaixell, que partirà dijous 12 i arribarà el matí de dilluns16, i l'entrada a l'Acampada Jove. Aquesta edició de l'Acampada Jove portarà com sempre l'actuació dels grups de primer nivell dels Països Catalans, així com d'altres nacions. Obrint Pas, Els Pets, Betagarri, The Moon Invaders, Fora des Sembrat, Berri Txarrak, La Troba…

Comparteix: Seguir llegint...

Dimarts, 22 de maig, el Bloc Jove ha organitzatuna xerrada a la UIB amb Laia Cañigueral, Diputada de les JERC al Congrés dels diputats. Laia Cañigueral és la responsable de polítiques educatives al grup parlamentari d'Esquerra a Madrid, i impartirà una xerrada titulada "la política universitària als Països Catalans -i la permanent discriminació dels nostres estudiants-". La xerrada serà a les 12 hores a la Sala d'actes de Cas Jai. Vos hi esperam!!

Comparteix: Seguir llegint...