< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.07
2017
Batea ha estat, és i serà catalana!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana a la Terra Alta i a les Terres de l'Ebre denunciem les declaracions fetes per l'alcalde de Batea on diu que el poble vol deixar de formar part de Catalunya i les Terres de l'Ebre.

Ahir ens vam despertar amb una notícia inesperada. Segons el senyor  Joaquim Paladella, alcalde socialista de Batea, població ebrenca a la frontera de l'Aragó, la majoria dels habitants d'aquesta vol separar-se de Catalunya per a formar part de la comunitat veïna. De fet, diu que ja ha fet una petició oficial a la Subdelegació del Govern a la província per tal de celebrar una reunió on s'exploraran les possibilitats jurídiques per tal que el municipi pugui separar-se.

 
A tot això, des de les JERC Terra Alta i Terres de l'Ebre volem denunciar les declaracions de l'alcalde i la manipulació dels mitjans de comunicació, tant els catalans com els espanyols, que han posat en veu de tot el poble l'opinió d'una sola persona.
 
Segons EL MUNDO «El derecho a decidir que esgrime la Generalitat en su espiral secesionista corre el riesgo de propagarse a nivel local en su propio territorio», però el més curiós és que el poble de Batea mai ha manifestat desig d'unir-se a l'Aragó i separar-se de Catalunya i, per tant, el dret a decidir en cap moment ha estat contemplat; és més, en les eleccions al parlament de Catalunya el poble de Batea sempre ha estat clar: sí a Catalunya i sí a la República Catalana.
 
La responsabilitat d'un alcalde és governar i resoldre els problemes dels ciutadans, i no pas tenir ocurrències absurdes per cridar l'atenció.
 
A tot això diem: L'OPINIÓ D'UNA PERSONA MAI REPRESENTARÀ LA VEU DE TOT UN POBLE.
 
Paladella, no te'n sortiràs amb la teua!

Imatge per respectar la veu d'un poble Imatge per respectar la veu d'un poble
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188642

Comparteix: