< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.09
2013
Les JERC Comarques Gironines celebrem el nostre IV Congrés i renovem la Permanent Regional

Les JERC Comarques Gironines hem reescollit Pau Presas com a portaveu regional en el marc del IV Congrés Regional celebrat a Pontós aquest passat cap de setmana.
També vam escollir les persones que formaran part de la permanent regional i es van aprovar els informes de la permanent anterior.
El reescollit portaveu, va voler destacar la importància del moment que viu Catalunya i sobretot del paper que ha de tenir el jovent en aquest procés. "Vivim un moment històric, encara més accentuat després d'aquest Onze de Setembre, i cal que el jovent continuem treballant perquè es realitzi la consulta i continuem caminant cap a l'alliberament social i nacional del nostre país", va afirmar. Conjuntament amb el cassanenc formaran part de la permanent la blanenca Aina Puig com a secretària d'organització; els figuerencs Pau Bahí i Pau Torrent, secretaris de Coordinació Territorial i Finances respectivament; el cristinenc Pol Girbal, que s'ocuparà de la secretaria de Comunicació i Formació; la colomenca Ànnia Dilmé a la secretaria d'Universitats i les cellerenques Carla Masmiquel a la secretaria d'igualtat i medi ambient i Judit Puig s'encarregarà del projecte Destaca't.

Després del Congrés començà l'ESLIC, l'Escola de Seccions Locals i Comarcals de les JERC CCGG centrada en el paper que les JERC hem de tenir en el procés que viu Catalunya. Xerrades amb Gemma Calvet i Joan Ridao, Josep Ginesta i Albert Castellanos. La diputada a Madrid Teresa Jordà, la diputada de les JERC al Parlament de Catalunya Marta Vilalta i el portaveu nacional de les JERC Gerard Gómez també van passar per l'ESLIC.  

Foto de família dels assistents al IV Congrés Regional Foto de família dels assistents al IV Congrés Regional
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/163915

Comparteix: