< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.12
2006
Benvinguts sobre les JERC de Catalunya Nord !

Ja tenim oberta la nostra pagina gracies a l'ajuda de l'administrador de les JERC. Aqui trobereu tot el contigut de les nostres accions reunions però també imatges de les manifestacions a les cuales participem.

Recordeu-vos, la secciò de la Catalunya Nord de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya va ser creada el 17 de gener passat per 3 membres (Berenguer Becat, Lluis Losantos i Yannick) . Aquesta inauguraciò que es va celebrar a la seu d'ERC ubicada a Perpinyà va fer que les JERC tinguin presència a tot arreu dels Països Catalans. Els portaveus de les JERC Catalunya Nord van afirmar que la seva primera campanya consistirà en demanar l'ensenyament en català a tots els centres educatius. De fet, l'ensenyament en català és una prioritat per les i els joves nordcatalans, ja que encara avui l'oficialitat del català és nul·la a la Catalunya Nord.

Una campanya que debutera d'aqui poc temps i que ès en preparaciò per el moment.

Fins ara la JERC de Catalunya Nord va participar a la Sant Jordi qui per primera vegada es va celebrar a Perpinyà, a mès va participar a manifestacions com "contra el CPE" en Abril passat o en el Correllengua del 3 de novembre.

Bona Navigaciò a tothom,

Visca Catalunya i visca les JERC !

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/160665

Comparteix: