< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.06
2016
Els Toquem Fusta guanyen el Ressò 2016

Els manresans s'afegeixen als grups de música jove d'arreu de Catalunya que podran tocar a l'Acampada Jove 2016, que organitzen les JERC

El grup Toquem Fusta s'ha proclamat campió del Ressò 2016. Els manresans es van imposar al concurs de música jove de la Catalunya Central, organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la Catalunya Central, en el concert celebrat el passat dissabte 18 de juny, a la Sala Stroika de Manresa, en el qual van participar més d'un centenar de persones.

D'aquesta manera, els Toquem Fusta es proclamen campions del concurs de música jove de la Catalunya Central i, per tant, s'afegeixen als grups de música jove d'arreu de Catalunya que podran tocar a l'Acampada Jove 2016, que organitzen les JERC.

Els guanyadors van ser escollits per votació popular. Concretament, els Toquem Fusta van aconseguir 62 vots. Per la seva part, els Crònics en van sumar 48, mentre que els Pol Nord es van quedar amb 20.

Després del concert, assistents i organitzadors van destacar l'alt nivell musical que van demostrar els tres grups, i que van ajudar a què el Ressò 2016 fos un èxit en tots els sentits. A més, els organitzadors destaquen, també, el nivell de tots els grups, també dels que no van ser seleccionats per tocar al concert, i agraeix a tots la participació. Tanmateix, la regional de les JERC a la Catalunya Central agraeix la confiança a la Sala Stroika, una de les més importants de la zona, on ja es va organitzar la darrera edició del concurs (2014), amb la qual es té un tracte pràcticament immillorable.Galeria fotogràfica. Autor: Marc Tienda

Moment de l'actuació dels guanyadors, Toquem Fusta Moment de l'actuació dels guanyadors, Toquem Fusta
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/185251

Comparteix: