< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2010
I tu, què fas per la Independència?

I tu, què fas per la Independència?
No et quedis a casa. Surt al carrer i participa!


Campanya que iniciem la Federació Regional de les JERC-Catalunya Central, com a organització política juvenil que som, per tal de mobilitzar els independentistes de les nostres comarques per tal de fer un pas més enllà després de l'onada de consultes sobre l'Autodeterminació, així com conscienciar la societat, sobretot la juvenil, que cal activar-se, implicar-se i participar des de diferents nivells per assolir la construcció d'un estat propi, el català.

Ningú ha dit que aconseguir l'alliberament nacional dels Països Catalans sigui fàcil, és necessari sumar esforços, és necessària una majoria social convençuda que treballi i que participi per tal d'aconseguir separar-nos d'una Espanya opressora que no ens permet la llibertat nacional.

El lema és clar i concís: I tu, què fas per la Independència? Surt al carrer i participa!

Un estereotip de persona molt concreta, com la que apareix en el cartell, que no treballa ni es mou per aconseguir allò que vol, una persona que es queda al sofà tot el dia mirant la televisió i bevent cervesa, recordant-nos a més, una societat en la que hi ha marcades unes diferències socials considerables (en temes de masclisme, racisme i homofòbia), és precisament allò que no necessitem per alliberar el país.
És això el que no ens podem permetre! És necessària la plena mobilització, la participació i activació de la gent, que les persones lluitem pels nostres drets, per aconseguir aquelles llibertats democràtiques que ens pertoquen, que són les lògiques.

La campanya està pensada per realitzar-se a diferents nivells per tots els territoris que comprenen la nostra Federació Regional (Bages, Berguedà, Lluçanès, Moianès, Osona i Solsonès), i en diferents formats.

Així, per tal de conscienciar la societat en general, i sobretot el jovent independentista, de que cal fer alguna cosa més que anar a votar (sense oblidar que aquest és un fet molt important per la plena democràcia) per assolir la Independència dels Països Catalans, es farà des d'una xerrada-debat amb Joan Tardà (Diputat al Congrés Espanyol), un col·loqui amb Josep Culí (Candidat de les JERC-Catalunya Central a les eleccions al Parlament de Catalunya), fins a un concert reivindicatiu per l'Alliberament Nacional, passant per actes de petit format amb el jovent.

Però sobretot recorda:


URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/173015

Comparteix: