< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.09
2014
Votarem!

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Camp ens mantenim fermes al costat de la voluntat del poble català de votar el pròxim 9 de novembre per decidir el seu futur polític. 

En contraposició al que digui un tribunal clarament polititzat i un govern espanyol antidemocràtic, considerem que la millor via per resoldre els conflictes polítics és la de les urnes. En aquest sentit, volem expressar la nostra ferma voluntat de defensar la consulta del pròxim 9 de novembre; una consulta que no només és legal, sinó que també és plenament democràtica.

La voluntat majoritària del poble català és la de ser consultats sobre la independència de Catalunya. Considerem que la voluntat democràtica d’un poble ha d’estar per damunt de lleis injustes i interpretacions interessades d’una constitució obsoleta, pel que les Joventuts d’Esquerra Republicana del Camp no acatarem, en cas que aquesta arribi, l’anul·lació de la llei de consultes o del decret de convocatòria de la mateixa.

Aquest cap de setmana ja vam fer una acció relacionada amb la consulta, penjant diverses pancartes a les carreteres del nostre territori amb un missatge clar: VOTAREM! No aturarem les accions ni la campanya que tenim prevista a favor del doble Sí fins al dia 9 de novembre, dia en què els catalans i catalanes podrem decidir lliurement el nostre futur.

Pancartes a Valls, Reus i Tarragona Pancartes a Valls, Reus i Tarragona
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178261

Comparteix: