< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.10
2014
Preguntar a la gent què pensa, és democràcia!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana del Camp hem tornat sortir al carrer per tal de denunciar l'actuació del govern Espanyol vers la Consulta.

Preguntar a la gent què pensa, és democràcia! 
 
Per aquest motiu hem estat repartint flyers per tota la Rambla Nova de Tarragona amb la boca tapada simbolitzant d'aquesta manera les traves que ens posen el PP i el PSOE per realitzar la consulta del 9 de novembre. Les Joventuts d'Esquerra Republicana del Camp volem un país més democràtic on puguem decidir tot allò què volem. El poble és qui ha de decidir allò que desitja, allò que vol, perquè la democràcia és això: allò què decideix el poble. Per això creiem que és important sortir dia rere dia al carrer per tal de mostrar que nosaltres som qui decidim el nostre futur. A més, animem a tot el jovent del Camp de Tarragona que participi en els actes que es realitzaran durant aquest mes pel Camp de Tarragona, ja sigui amb la plataforma d'estudiants 9N (configurada aquesta setmana a la URV) com els actes que realitzi qualsevol col·lectiu.

Les JERC Camp repartint flyers a la Rambla Nova de Tarragona Les JERC Camp repartint flyers a la Rambla Nova de Tarragona
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178325

Comparteix: