< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.08
2014
Les JERC Camp renovem la permanent regional

Avui, 23 d'agost la Federació Regional del Camp de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) hem celebrat el nostre congrés regional a Tarragona per escollir l’equip que liderarà l’organització al territori en els propers dos anys.

Al congrés ha estat escollit com a portaveu en Mario González, de Valls, acompanyat d’un grup de joves procedents de diferents punts del Camp de Tarragona amb moltes ganes i noves idees per tirar endavant aquest nou projecte amb vista al 9N. La nova regional la completen: la Glòria Nicolau, de Reus, a la secretaria d’Organització; l’Albert Llop, de Vila-seca, a la secretaria del Procés; el Cesc Oliva, de Tarragona, a la secretaria de Formació; la Laia Sánchez, de Reus, a la secretaria de Campanyes i Mobilitzacions i finalment, el Ferran Marsal, de La Secuita, a la secretaria de finançes i comunicació. Es tracta d’un equip jove, que combina gent amb experiència amb gent de nova fornada a les JERC, però que es caracteritza per les ganes d’aprofitar el moment únic que estem vivint nacionalment i poder donar força des del Camp de Tarragona al procés.

La nova executiva volem treballar per la creació de noves seccions locals arreu del territori i potenciar les que ja existeixen per tal d’augmentar el seu nombre de militants. També ens fixem l’objectiu de formar el jovent del territori i difondre l’ideari de les JERC arreu.

nova permanent regional nova permanent regional
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/177844

Comparteix: