#DIEMSÍ
Pel vot als 16 anys!
STOP Pressió Estètica
La lliçó de la nostra vida

Les JERC Barcelona condemna l’atemptat que ha viscut avui la nostra ciutat. Mostrar el més sentit condol cap a les famílies i conegudes de les víctimes i ferits. Som al seu costat i compartim el seu dolor.

Davant dels fets ocorreguts, ens posem a disposició del govern, Ajuntament i cossos d’emergència i demanem que així ho faci tota la ciutadania. Així com demanem que aturem el sensacionalisme periodístic i que no es comparteixin a les xarxes socials ni imatges ni vídeos per respecte a la intimitat de les víctimes i a l’acció dels cossos d’emergència. Davant la por i la demagògia, no ens deixem endur pel racisme i el feixisme. Combatrem la por. No permetrem cap renúncia a la llibertat. Barcelona s’aixecarà més forta que mai, la ciutat no té por.

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest matí, conjuntament amb ERC, hem fet una roda de premsa on hem marcat les nostres prioritats sobre cap a on creiem que ha d'anar el Pla Jove de Barcelona, abans que es presenti el document definitiu. Des de fa uns mesos el govern municipal ha començat a reunir-se amb grups de l'oposició i teixit associatiu juvenil de la ciutat per posar les bases sobre el que ha d'acabar sent el Pla Jove.

Basant-nos en el nostre model de ciutat, i buscant sempre garantir els drets bàsics de la ciutadania, les JERC Barcelona entenem que cal destinar un 10% dels nous solars i edificis adquirits per l'Ajuntament a habitatges per a joves per tal d'assegurar que es quedin a la ciutat. El Guillem Casals, portaveu de les JERC Barcelona, ha defensat apostar per les polítiques de joventut. "Fer-ho és creure en el present i futur de la ciutat, cal pensar quina ciutat volem a cinc, deu o quinze anys vista". Entre altres propostes destacades, creiem que cal desenvolupar programes municipals per la prevenció de la violència masclista i LGTBI fòbica…

Comparteix: Seguir llegint...

Ahir, dimecres 22 de febrer, va sortir a la llum la notícia sobre el local d'oci nocturn "BAILÓDROMO CAÑA DULCE" del barri de Navas. Al seu cartell de promoció s'hi poden veure persones sexualitzades i cosificades, sent les dones la major part de la imatge. Tanmateix el més greu és que es promou el cos femení com un element a consumir, ja que s'ofereixen diners en efectiu a part de l'entrada gratuïta, a aquelles dones que hi vagin sense roba interior.

Aquest fet ens porta una altra vegada a denunciar contundentment tots els fets com aquest que evidencien l'aliança de l'heteropatriarcat i el capitalisme que redueix les dones a un simple cos objecte, hipersexualitzat, i convertit en un producte de negoci i benefici a disposició de les empreses privades. Des de les JERC Barcelona ens reafirmem en la necessitat de lluitar en base els nostres valors: el feminisme i el republicanisme, per tal de destruir el sistema patriarcal en què vivim i que promou actes d'aquest tipus.   No podem tolerar aquestes situacions, per això exigim, una altra vegada, la penalització de tot el que…

Comparteix: Seguir llegint...

Davant les darreres detencions a alts càrrecs del Govern Català, el bloqueig econòmic a la Generalitat i els escorcolls a les institucions catalanes, empreses i habitatges privats sense ordres judicials per part de la Guàrdia Civil, s’evidencia l’estat d’excepció encobert que estem vivint. La repressió desacomplexada per part de l’Estat Espanyol fa palesa la suspensió de l’autonomia. 

Davant d’aquesta situació les Joventuts d’Esquerra Republicana fem una crida a la mobilització massiva, sense reserves i pacífica. Segons declara el portaveu nacional de les joventuts republicanes, Pau Morales, “dels carrers està naixent la República catalana, cal que persistim i continuem mobilitzats, pacíficament i democràticament. Que no hi hagi cap dubte, l’1 d’octubre votarem!”. Així mateix, les Joventuts d’Esquerra Republicana donem suport sense cap mena de fissura al govern de la Generalitat. 

Comparteix: Seguir llegint...

AGENDA

Setembre 2017
DlDtDcDjDvDsDg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
  • Més opcions! https://t.co/ByrqVDvWKj 21/09/2017 21:53:06
  • Demà divendres portaran els detinguts a la Ciutat de la Justícia. Ens trobem a les 8.30h a allà. Així s'arriba des… https://t.co/a8h1c924A1 21/09/2017 21:46:15
  • Seguim travessera de gracia exigint la llibertat dels nostres presos a la guàrdia civil. Llibertat! https://t.co/y8ELrthWwz 21/09/2017 19:59:23