< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.02
2014
Sobreviure a la llei Wert

El divendres 14 de febrer les JERC de Castelldefels van organitzar una xerrada amb la diputada al Parlament Anna Simó per tal de conèixer com fer front a la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), aprovada pel Ministre d’educació espanyol José Ignacio Wert i la majoria absolutista del PP.

En aquest acte Anna Simó va explicar en què consistia la nova llei d’educació, fent especial atenció als canvis que comporta com per exemple la posició ridícula en què queda el català, l’augment del pes de la religió, l’eliminació del poder de decisió del Consell Escolar i la devaluació de la Formació Professional.

Així mateix la diputada va anomenar a través de quines eines jurídiques es podria desactivar i frenar la llei Wert, com per exemple un recurs al Tribunal Constitucional. Malgrat tot, és evident que fins que no aconseguim un estat independent no podrem millorar sense amenaces constants l’educació, un dels pilars bàsics de la societat. Tot i això, tenim clar que no deixarem de lluitar per tal d’aconseguir el millor Estat espanyol possible mentre encara en formem part.

Finalment hi va haver temps per debatre i reflexionar sobre la feina i el paper de l’actual consellera d’Ensenyament, Irene Rigau.

Anna Simó proposant mecanismes per frenar la nova llei Anna Simó proposant mecanismes per frenar la nova llei
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/114582

Comparteix: