< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.06
2017
Seikos es proclama guanyador del Sona Baix 2017

Seikos són els guanyadors de la cinquena edició del concurs de música Sona Baix celebrat el dissabte 3 de juny a Sala Salamandra 2 a L’Hospitalet de Llobregat. El grup de música novell Seikos va aconseguir la majoria de vots del públic i del jurat.

David Rodriguez, portaveu de les JERC l’Hospitalet de Llobregat va donar la benvinguda a l’acte i va reclamar que "Hem d’apostar per l'oci i la música en directe si volem deixar de ser una ciutat dormitori i no tancant sales musicals" . Tot seguit, Aniol Costa, portaveu de la regional va afegir que “"Amb el Sonabaix volem donar suport als nous grups del Baix Llobregat que comencen"” i va recordar el sistema de votació i va agrair l’assistència de tots.
 
Seikos, el grup de música de Sant Feliu de Llobregat, va obrir la nit a Sal Salamandra i, els quals, tindran el privilegi de tocar a Montblanc el 13, 14 i 15 de Juliol. Allà, participaran en la segona fase del concurs juntament amb altres grups dels Països Catalans en l’Acampada Jove. En el cas de proclamar-se guanyadors obririen el festival l’any següent.
 
Tot seguit, va ser el torn d’Atzagaia, que va connectar de seguida amb els assistents oferint música festiva i combativa. Per últim, va ser el torn dels santjoanencs Milenia Band, un grup que va contagiar felicitat, alegria i passió a tots els assistents.
                             
Mentre que el jurat va deliberar el seu resultat i va efectuar el recompte de vots, l’escenari va ser aclaparat per la música de DJ’s Feministes que van fer ballar a tot el públic. Finalment, els resultats van reflectir una clara victòria de Seikos, seguit d’Atzagaia i Milenia Band.

Seikos, grup guanyador del SonaBaix 2017 Seikos, grup guanyador del SonaBaix 2017
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188255

Comparteix: