< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.05
2016
Presentació de la campanya "festes lliures de violència sexista"

El proper 2 de juny tindrà lloc la presentació de la campanya "festes lliures de violència sexista" en mans de la Secretaria d'Igualtat i Campanyes de les JERC Baix LlobgregatGina Driéguez.

En els pròxims mesos, els municipis de la nostra comarca acolliran les festes majors, uns actes tradicionals on la festa i la xerinola són els protagonistes. En aquests esdeveniments que agrupen a un gran nombre de joves, l'accés d'alcohol i l'espai festiu fa que molts se sobrepassin els límits i la intimitat
.

Per això, des de la Secretaria d'Igualtat i Campanyes de les JERC Baix Llobregat, llencem una nova campanya de cartellera contra les agressions sexistes en les festes majors, per així fomentar la convivència i igualtat de gènere en un espai festiu. En la presentació, a més, es parlarà de violència sexista, microviolències i agressions sexistes que trobem entre la nostra societat.

La presentació serà al local de les JERC El Prat de Llobregat a les 19.30 h, amb la intervenció de Gina Driéguez, Secretaria d'Igualtat i Campanyes de les JERC Baix Llobregat, i d'Anna Simó, Diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya.

Us hi esperem!

Cartell de l'acte del 2 de juny Cartell de l'acte del 2 de juny
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/185064

Comparteix: