< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.07
2017
#OrgullososiOrgulloses

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Baix Llobregat ens hem sumat, un any més, a la celebració del 28 de juny, Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI+.

 Enguany hem llençat la campanya #OrgullosesiOrgullosos que durant aquest mes de juny ha estat activa per les xarxes. La campanya ha consistit en un seguit de vídeos que pretenien impactar en pocs segons als i les joves.
 
El primer vídeo narrava el perquè de la celebració del 28J. Un vídeo històric que, coincidint amb la celebració dels 40 anys de la primera manifestació de l’Orgull LGTBI+ al nostre país, contextualitzava la reivindicació del col·lectiu.
 
Els següents tres vídeos eren petits fragments que deixaven intuir una història entrellaçada. “Orgulloses amb qui volem”, “Orgullosos on volem” i “Orgulloses perquè volem” eren els títols de les tres històries que es van fusionar en un vídeo final de campanya presentat el mateix 28J.
 
L’objectiu principal de la campanya era fer visible les situacions més quotidianes on els i les joves del col·lectiu LGTBI+ se senten observades, senyalades, reprimides i discriminades. Amb aixó reivindicar l’orgull d’estimar, compartir o ser on vulguem, amb qui vulguem i perquè volem.
 
Ens sumem al manifest de les JERC del 28J i us animem a participar en la manifestació de la Comissió Unitària que tindrà lloc avui 1 de juliol a les 18.30h a la Plaça Universitat.
 
Amb orgull, seguim en lluita per la llibertat!

#OrgullososiOrgulloses #OrgullososiOrgulloses
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188573

Comparteix: