< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.06
2017
Les Joventuts d'Esquerra donem suport als desallotjats del Teatre l'Artesà del Prat

Aquest matí, per ordre de l'Alcalde d'ICV Lluís Tejedor, s'ha desallotjat els acampats de la plataforma Salvem l'Artesà, entre els que hi havia un company de les Joventuts d'Esquerra Republicana El Prat de Llobregat.

Des de fa mesos la plataforma veïnal Salvem l'Artesà ha lluitat per aconseguir que l'edifici històric del teatre no s'enderroqués, tal com pretén dur a terme el pròxim 6 de juny el govern municipal.
 
Des de les JERC estem preocupats perquè en cap moment s'ha escoltat les demandes ciutadanes que demanen aturar l'enderrocament, rehabilitar l'edifici i obrir un procés participatiu perquè els veïns en decideixin el futur.
 
Finalment aquest passat cap de setmana un grup de veïns i veïnes es van veure obligats a acampar al pati de l'Artesà per poder-lo protegir però finalment aquest matí els Mossos d'esquadra han desallotjat i identificat els acampats de l'Artesà per ordre d'alcaldia.
 
Per tots aquests fets, donem tot el nostre suport a la plataforma Salvem l'Artesà i convoquem a tothom aquesta tarda a les 19.30 hores a la plaça de la Vila del Prat de Llobregat per reclamar poder-nos manifestar per salvar l'Artesà.

Plataforma Salvem l’Artesà Plataforma Salvem l’Artesà
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188225

Comparteix: