< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.02
2014
Les JERC participem en les presentacions dels nous cap de llista de la comarca!

La setmana passada ERC de Cervelló i ERC de Sant Feliu van presentar els seus nous caps de llista per a les eleccions municipals del 2015 amb la presència del president d’ERC Oriol Junqueras i també amb la col·laboració de les JERC.

Les JERC Cervelló – Vallirana, a més d’ajudar a la preparació de la presentació de Josep Ramon Mut a l’Ateneu de Cervelló el 5 de febrer, també van dur a terme la clausura de l’acte de la mà d’Aniol Costa, el portaveu de l’agrupació local, agraint la presència dels més de 200 assistents.

Les JERC de Sant Feliu de Llobregat també van participar en la presentació del nou cap de llista, Oriol Bossa, el dia 6 de febrer. En un auditori del Palau Falguera ple, el portaveu de la secció local, Àlex López, juntament amb una companya d’ERC, va portar el fil conductor de l’acte. A més, entre el parlament d’Oriol Bossa i Oriol Junqueras el militant Marc Olivella va interpretar en directe amb teclat la cançó Som d’Obrint Pas.

Les JERC del Baix Llobregat encarem les properes eleccions municipals amb molta il·lusió, tenim al davant l’oportunitat de recuperar l’esperit republicà als pobles i ciutats de la nostra comarca i convertir l’administració més pròxima dels nostres veïns en un espai de participació. Ens hi deixarem la pell!

Alguns membres de les JERC Cervelló - Vallirana amb Oriol Junqueras Alguns membres de les JERC Cervelló - Vallirana amb Oriol Junqueras
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/159525

Comparteix: