< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.06
2017
Les JERC defensem el model d'immersió lingüística a l’institut Josep Guinovart de Castelldefels

El passat 27 de juny un jutge va donar la raó a un grup de famílies que van reclamar que l’escola Josep Guinovart de Castelldefels faci el 25% de les classes en castellà a la meitat de les aules.

Aquest recurs presentat per una sèrie de pares s’ajusta a la llei LOMQE, la Llei Orgànica per la Millora de la Qualitat de l’Educació, una llei imposada per l’ex-ministre Wert i pel govern espanyol que ataca directament al sistema català d’immersió lingüística, l’autonomia del centres educatius i que envaeix les competències traspassades en educació de les què disposa la Generalitat de Catalunya.
 
Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana del Baix Llobregat denunciem aquest atac que crea problemes on mai n’hi ha hagut i pretén trencar un model educatiu d’èxit que ha permès cohesionar la nostra societat. No ens rendirem: seguim lluitant pel nostre sistema educatiu, públic, en català i de qualitat!

No ens rendirem: seguim lluitant pel nostre sistema educatiu, públic, en català i de qualitat! No ens rendirem: seguim lluitant pel nostre sistema educatiu, públic, en català i de qualitat!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188545

Comparteix: