< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.12
2012
Les JERC Baix Llobregat renoven la seva permanent de cara al procés dels propers dos anys

El jovent independentista del Baix Llobregat es compromet a sumar les emocions de tothom al projecte independentista i renova la seva Permanent

Les JERC del Baix Llobregat van celebrar, el passat dissabte 29 de desembre de 2012, el seu XIè Congrés Regional a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, on han debatut la ponència transversal pels propers dos anys com també ha escollir les persones que representaran la comarca durant els propers dos anys. Per altra banda, durant el congrés es va dur a terme el balanç de l’últim any i els reptes a emprendre de cara al futur. Així doncs, els quasi quaranta joves que van reunir-se a la Sala dels Àustries del Palau Falguera de la capital de la comarca van marcar la línia d’actuació a seguir durant el proper bienni, la base de la qual és sumar les emocions de tothom que viu al Baix Llobregat al sentiment independentista ja en creixement. L’acte, a més a més, va comptar amb la presència de Gerard Gómez del Moral, Portaveu Nacional de les JERC; Marta Vilalta, diputada de les JERC al Parlament de Catalunya i Gerard Fernández, Secretari d’Organització de la Federació Comarcal d’ERC al Baix Llobregat i l’Hospitalet.

La nova Permanent escollida la formen joves d’arreu de la comarca: Arnau Mara, de Sant Vicenç dels Horts en serà el Portaveu; el Secretari d’Organització serà Marc Darriba, de Viladecans; Sílvia Pagès, de Corbera de Llobregat, serà la nova Secretària de Coordinació Territorial; la Secretaria de Finances serà responsabilitat d’Adrià Rius, del Papiol; el nou Secretari d’Imatge i Comunicació serà Aniol Costa, de Cervelló i Aitor Rivera, de Sant Feliu de Llobregat, serà el nou Secretari de Campanyes. La permanent la Maria Terradas, de Corbera de Llobregat ocupant la nova Secretaria d’Igualtat, Oriol Ibáñez de Molins de Rei com a Secretari de Moviments Socials; Marcel Camps, del Prat de Llobregat com a Secretari de Medi Ambient i amb Sergi Morales i Lluís Pérez, també del Prat de Llobregat, a càrrec de la Secretaria de Formació.

El Portaveu electe, Arnau Mata, ha declarat que "Crec que cap de nosaltres s'imaginava que avui estaríem tan a prop d'assolir la independència. Ens els propers 2 anys caldrà ser a tot arreu, a totes les mobilitzacions, allà on siguem necessaris per fer arribar el nostre discurs a tots els racons del Baix Llobregat." "Al nostre voltant hi ha molta gent que pateix, ho veiem cada dia, potser també en la nostra pròpia pell. Som fills de classe obrera i això ens fa grans, perquè som capaços d'entendre el que passa." . Sobre l’amplitud de la nova permanent, el nou portaveu ha argüit: "Lideratge compartit. Vivim en un món amb persones capaces de generar gran expectació i seguiment. Però són poques i úniques. Ningú és imprescindible, però tothom és necessari."

Arnau Mata, Portaveu electe, presenta el projecte de la candidatura abans de les eleccions Arnau Mata, Portaveu electe, presenta el projecte de la candidatura abans de les eleccions
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/159435

Comparteix: