< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.01
2018
Les JERC Baix Llobregat renovem equip en el XIV Congrés Regional

El dissabte 20 de gener es va celebrar el XIVè Congrés Regional de les JERC Baix Llobregat a l’Ateneu de Martorell. Les Joventuts d’Esquerra Republicana celebrem un congrés cada dos anys per escollir la Permanent regional i els Consellers nacionals.

El Congrés va inaugurar-se amb paraules de Míriam Riera, regidora per ERC a Martorell, que va donar la benvinguda al municipi i va destacar la feina feta per les Joventuts d’Esquerra Republicana del Baix Llobregat.
 
A continuació, la permanent va persentar l’informe de gestió d’aquests dos anys, en què s’ha remarcat la intensitat dels últims mesos, amb la celebració del referèndum l’1-O i tot el que ha comportat. Es va destacar l’augment de militància que ha tingut la regional i la bona activitat que s’està seguint. El portaveu sortint, Aniol Costa, va valorar positivament la feina feta i va remarcar que “per continuar sent el jovent de referència cal que tota la militància segueixi treballant”.

A continuació es van aprovar per unanimitat les línies polítiques que marcaran els pròxims dos anys de l’organització. Aquestes tenen com a objectiu seguir esdevenint les joventuts referents de la comarca i seguir lluitant en els diferents fronts de batalla de les Joventuts Esquerra Republicana com són el treball, l’educació, els feminismes, els moviments socials, el medi ambient i la mobilitat.
 
Seguidament, es van votar els nous Consellers nacionals, que representaran la regional del Baix Llobregat al Consell Nacional de l’organització. En aquesta ocasió, els nous consellers són Aniol Costa (Cervelló), Jennifer Gaston (Sant Feliu de Llobregat), Alba Saladie (Sant Joan Despí), Maria Galindo (Sant Joan Despí) i Marcel Camps (El Prat).
 
Tot seguit, es va aprovar un nou equip i que ha quedat amb els càrrecs següents: Alex López de Sant Feliu de Llobregat com a Portaveu de les JERC Baix Llobregat, Queralt Malé de Sant Joan Despí que ocuparà la secretaria d'Organització i Formació, Teresa Rovira de Cervelló que dirigirà la secretaria de Política Institucional i Finances, Alba Saladie de Sant Joan Despí estarà al càrrec de la secretaria de Coordinació, David Rodríguez de l'Hospitalet de Llobregat portarà la secretaria de comunicació, Neus Brik de Sant Boi passarà a encarregar-se de la secretaria de Campanyes i Feminismes i, finalment, Roger Torres del Papiol treballarà a la secretaria d'Activisme i Moviments Socials.
 
A la cloenda hi van intervenir Bernat Picornell, senador d'ERC, Pau Morales, portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana i Jordi Albert, president comarcal d'ERC, que van desitjar molta sort al nou equip. Per finalitzar, l'elegit portaveu, Alex López, va tancar el Congrés amb un discurs d’agraïment per la confiança de la militància i va acabar afegint "el camí que portem recorrent durant tants anys continua, depèn de totes nosaltres, i ho podrem tot".
 
Posteriorment a la cloenda, es va fer un homenatge a tots els anteriors portaveus de les JERC Baix Llobregat i es va fer una sorpresa a tots aquells que enguany celebren més de 28 anys, ja que hauran de deixar la militància. De la mateixa manera que la targeta rosa de transport dels jubilats, se'ls ha entregat un carnet rosa de jubilat de les JERC.

La nova Permanent regional en la cloenda La nova Permanent regional en la cloenda
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189952

Comparteix: