< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.01
2017
Les JERC Baix Llobregat reivindiquem un consum lliure de sexisme

El 4 de gener les JERC Baix Llobregat vam realitzar una acció per sensibilitzar als joves sobre el sexisme present en els productes en la campanya de Nadal. La iniciativa es va dur a terme a partir de la Campanya de l’Assemblea Nacional de les Dones de les joventuts d’Esquerra: #NoRegalisSexisme.

L’acció es va realitzar al centre comercial El Corte Inglés de Cornellà on es va repartir material corresponent a la campanya #NoRegalisSexisme i van desplegar una pancarta amb el lema Trenquem Estereotips. L’objectiu de l’acció va ser fer una crida a trencar amb el pensament conservador “que imposa uns esquemes obsolets i dificulta la lluita que duem a terme dia rere dia per acabar amb el patriarcat”, va explicar Aniol Costa, portaveu regional.
 
Al llarg de les festes de Nadal troben campanyes comercials als catàlegs, a la televisió, a la ràdio, als aparadors... tots ells plens de missatges sexistes que divideixen i dirigeixen el consum en general sota el prisma de gènere. A més, reprodueixen els estereotips de com ser home i com serdona d’una societat heteropatriarcal.
 
Per això, des de les JERC Baix Llobregat, animem a realitzar un consum just, responsable i lliure de sexisme!
 

Trenquem Estereotips #NoRegalisSexisme Trenquem Estereotips #NoRegalisSexisme
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186862

Comparteix: