< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.02
2017
Les JERC Baix Llobregat realitzem l'Escola de Formació anual

El passat cap de setmana, les JERC Baix Llobregat hem celebrat l'Escola de Formació. Com cada any, les joventuts d'esquerra hem dedicat un cap de setmana a la militància per parlar, intercanviar idees i formar-nos sobre temes d'actualitat i de gran importància.

L'Escola Formació és realitzada amb l'objectiu de "recuperar dinàmiques de treball i valors propis de les JERC" explica Marc Darriba, secretari de Formació i Estratègia de les JERC Baix Llobregat.

Les activitats es van dur a terme a l'Alberg del Centre Esplai del Prat de Llobregat. Gran part de les accions formatives eren de naturalesa teòrica però es van encarar com a dinàmiques participatives, on tots els assistents creaven valors i significat de forma col·lectiva.

Activitats de bones pràctiques en el sí de la secció local, activitats feministes, polítiques i de combatre al racisme i a la xenofòbia vers les persones migrades al municipi,  com participar en la lluita estudiantil i sindical  i debats són algunes de les accions en que vam participar la militància del Baix Llobregat.

Al llarg dels dos dies vam comptar amb la participació de formadors externs, com Tania Verges, Maria Dantas d'UCFR, i militants de les JERC com Carlos Cañas, Ferran Coll, Irina Moreno, Jordi Gutiérrez i Arnau Mata.

"Les xifres d'assistència mostren un clar interès de la militància per seguir formant-se i donant el millor d'ells i elles mateixes" Darriba valora positivament una Escola de Formació que un altre any ha donat l'oportunitat a la militància de seguir creixent i aprenent dins del partit. D'aquesta manera les Joventuts d'Esquerra al Baix Llobregat ens preparem per afrontar un any clau marcat pel referèndum d'aquesta tardor.

Els militants de les JERC Baix LLobregat a l'Escola de Formació Els militants de les JERC Baix LLobregat a l'Escola de Formació
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187142

Comparteix: