< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.07
2016
Les JERC Baix Llobregat presents a la Festa Republicana!

El passat dissabte 2 de juliol es va celebrar la Festa Republicana del Baix Llobregat i L'Hospitalet a Corbera de Llobregat, on les JERC Baix Llobregat van tenir un paper important.

Durant el matí, més de 600 republicans de la comarca van poder gaudir d'activitats de tots tipus, des de circ fins a esports. En la zona esportiva on es va celebrar la festa, també hi va haver un espai per un marcat ple de productes independentistes. Al migdia, es va realitzar el dinar de germanor, on va tenir lloc els parlaments del president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueres, i l'ex-ministre i diputat nord- irlandès del Sinn Féin, Connor Murphy. Les dues personalitats van remarcar "la importància d'una lluita continua per aconseguir els nostres objectius". "Catalunya té forà suficient per aconseguir el procés cap a la constitució d'un nou estat" va remarcar Junqueres.

Entremig d'aquesta gran festa, hi va tenir un paper important les JERC del Baix Llobregat. A càrrec d'un grafiter professional, es va pintar un grafiti en un panell blanc amb el lema "El Jovent Cap A la República Catalana".

Quan la foscor va cobrir el territori, les joventuts independentistes van organitzar un concert multitudinari. Arkadia Sound, guanyadors del SonaBaix 2016 celebrat a Sant Joan Despí el 17 de juny, van començar el concert. Tot seguit, Brams i un DJ van allargar la festa fins ben entrada la nit.

El grup de música Brams en el concert organitzat per les JERC Baix Llobregat El grup de música Brams en el concert organitzat per les JERC Baix Llobregat
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/185552

Comparteix: