< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.09
2017
Les JERC Baix Llobregat fem una crida a la mobilització a l’11s i l’1-O

Aquest matí, les Joventuts d’Esquerra Republicana del Baix Llobregat hem penjat pancartes en els ponts de les autopistes més concorregudes de la comarca: l’A-2 i la B-23. Una acció enfocada a la mobilització del pròxim 11 de setembre i l’1 d’octubre.

Seguint amb la línia de la campanya presentada el passat 2 de juliol, les pancartes desplegades duien els eslògans “El Baix Llobregat decide República Catalana”, “Diem Sí, Guanyem-ho tot” i “11s: al carrer, 1-O: a les urnes”. L’acció tenia com a objectiu animar a la ciutadania a participar en aquestes dues dates transcendentals pel futur polític de Catalunya.

Celebrem l’aprovació de la Llei del Referèndum ahir al Parlament de Catalunya i de la convocatòria del referèndum de l’1-O. Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana del Baix Llobregat #DiemSí a la República, ja que és la millor oportunitat que tenim els joves de la comarca per #Guanyar-ho tot i per això mateix creiem que és imprescindible mobilitzar-nos l’Onze de setembre al carrer i l'1 d'octubre a les urnes.

El Baix Llobregat decide República Catalana El Baix Llobregat decide República Catalana
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188785

Comparteix: