< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.07
2011
La presidenta del PP de Sant Just denuncia el seu partit per assetjament sexual

La presidenta del PP de Sant Just Desvern, Lydia Vargas, ha presentat una denúncia indicant que, tot i haver estat escollida per la militància, va ser exclosa de les llistes per negar favors sexuals. Davant d'aquesta notícia des de les JERC volem expressar-li el nostre suport alhora que condemnem els fets.

Trobem inadmissible que es faci ús del xantatge sexual en l'àmbit de la política i en qualsevol altre, ja que constitueix una falta de respecte envers les dones i implica que tingui èxit no la persona més capacitada sinó la que cedeix a les pressions. Al mateix temps, és preocupant la tolerància que han mostrat altres membres del partit respecte el cas, ja que el rebuig de la societat és necessari per tal d'eradicar aquestes pràctiques masclistes.

En un altre sentit, també és qüestionable el fet que no es respecti la decisió presa per la militància de la secció local i que s'imposi un candidat des de la cúpula del partit. Des de les JERC considerem que les seccions locals són les que han de prendre el protagonisme a l'hora de dissenyar les seves campanyes i d'escollir la candidatura per a les eleccions municipals.  

Feminisme Feminisme
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/159355

Comparteix: