< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.07
2015
Els vicentins La Barraca guanyen el SonaBaix 2015

La tercera edició del concurs de música SonaBaix celebrat el dissabte 4 de juliol a Ca n’Oliveras de Martorell ja té guanyador. La banda vinguda des de Sant Vicenç dels Horts, La Barraca, es va imposar gràcies als vots del públic i del jurat.

El presentador de la nit va ser Víctor De León, portaveu de les JERC Martorell, que va animar a tots els assistents a “votar pel grup preferit, perquè el vot del públic val dos terços en relació al del jurat i és decisiu en el concurs”.
 
L’arrencada musical del SonaBaix va venir de mans d’Atzagaia, un grup que va connectar de seguida amb els assistents de la segona nau de Ca n’Oliveras. Seguidament La Barraca, vinguts des de Sant Vicenç, van aportar el toc més gamberro de la nit, fet que els va permetre guanyar el concurs i catapultar-los a Montblanc. Allà tindran l’oportunitat de tocar en una segona fase del concurs competint amb altres grups dels Països Catalans en el marc de l’Acampada Jove. Si guanyen a Montblanc podrien inaugurar el festival l’any que ve.
 
La música va continuar amb Bohemian Affair, un grup vocal vingut des de l’Hospitalet. Finalment la jove formació santfeliuenca Seikos, que repetia la participació en un SonaBaix, va tancar el concurs.
 
La nit, però, la van tancar els dos dj convidats de Martorell, DJ Kevin Avilés i DJ White Ray, que van fer ballar Ca N’Oliveras fins més enllà de les 5 de la matinada.

La Barraca un cop van saber que eren els guanyadors de la nit! La Barraca un cop van saber que eren els guanyadors de la nit!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182812

Comparteix:

ARTICLES RELACIONATS