< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.06
2013
El SonaBaix va apujar el volum de la comarca

El passat divendres les JERC vam celebrar a Sant Vicenç dels Horts el concurs de música jove del Baix Llobregat, enguany canviat de format i sota el nom de SonaBaix.

El concurs va esdevenir tot un èxit de públic gràcies a l’alta qualitat dels grups concursants: Painomi, Sempre Amunt, Apalankaos i Té Pebrots van protagonitzar una nit de somni amb una votació popular molt ajustada. El guanyador d’aquesta edició i, per tant, qui tocarà al festival de música de l’Acampada Jove, va ser el grup vicentí Té Pebrots.

Abans de l’actuació del grup convidat hi va haver un espai per la reivindicació a càrrec del portaveu regional, Arnau Mata, que va recordar la mort de Clément Méric a mans d’un grup neonazi a París i l’apunyalament d’un jove a Igualada durant la revetlla de Sant Joan. Va assenyalar que “en temps complicats el racisme i el feixisme poden ser vistos com una esperança, però cal tenir memòria i saber els horrors que van causar en el passat. És per això que cal implicar-nos i combatre’l amb raons i mai rebaixar-nos al seu nivell”.

Per finalitzar, el grup Trast va ser convidat per oferir l’últim concert i tancar la nit d’aquesta primera edició. 

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/159485

Comparteix: