< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.05
2012
El Baix Avança acompleix els objectius marcats

La festa reivindicativa de les JERC Baix Llobregat conclou amb èxit l’edició d’enguany

El passat dissabte 12 de maig les JERC Baix Llobregat van celebrar una altra edició del festival reivindicatiu “El Baix Avança. Concentrant-se aquest any en les localitats de Santi Vicenç dels Horts i el Prat de Llobregat.

El Carrer de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts ha estat lloc de la primera acció de la jornada; on joves d’arreu de la comarca han col•laborat en l’elaboració d’un mural reivindicatiu. Posteriorment, i després de celebrar una Assemblea, el jovent va desplaçar-se al Centre Artesà del Prat de Llobregat per tal de celebrar la IXa edició del concurs de grups novells “El Baix Avança”. Després d’hores de concurs el grup Mad Skauts va ser elegit guanyador pel públic i tocarà a l’escenari urbà de l’Acampada Jove el proper 14 de juliol a Montblanc.

Sergi Morales, Protaveu de la Federació Regional de les JERC a la comarca, declara:
“Podem dir que tant a nivell qualitatiu com a nivell d'assistència, ha estat una bona jornada. Perquè val la pena seguir lluitant encara que de vegades estiguem tant cansats. Perquè, encara que a curt termini pensem que no en traurem fruits, a poc a poc anem construint i formant a aquella gent que haurà de construir el país que volem.”

Mural el baix avança Mural el baix avança
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/159415

Comparteix: