< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.01
2017
Condemna i rebuig pel cas de violència masclista a Sant Joan Despí

Des de les JERC Baix Llobregat condemnem l’agressió masclista que va patir una dona ahir 13 de gener del 2017 i manifestem el nostre suport absolut cap a ella i tots els seus amics i familiars.

Ahir a la tarda, la ciutat de Sant Joan Despí va presenciar un atac de violència masclista. La víctima, una dona, va ser assaltada i agredida pel carrer per la seva ex-parella de la qual estava en tràmits de separació. La víctima, a qui enviem tot el nostre escalf i suport, va rebre varies punyalades, una de les quals al pulmó. Gràcies a les persones que estaven presents en el moment de l’atac es va poder detenir a l’agressor i socórrer a la víctima que es troba fora de perill recuperant-se a l’hospital de Bellvitge.

Davant d’aquest nou cas de violència masclista a la nostra comarca agraïm la valentia de tots els veïns i veïnes que van intervenir a l’atac i van salvar la vida de la dona i recordem que acabar amb la violència masclista és cosa de tots i de totes. Des de les JERC Baix Llobregat reclamem més recursos econòmics i humans en les tasques de prevenció i detecció de la violència masclista per part de les institucions responsables. Així com posar de manifest la revisió urgent dels protocols d’actuació davant d’aquest tipus de situacions de violència masclista per augmentar l’eficàcia i la protecció de les víctimes.

Des de les JERC Baix Llobregat diem ben clar que les dones constituïm el 52% de la població i som de manera sistemàtica víctimes de tot tipus de violències masclistes. Volem viure lliurament i dignament.

Entre totes, ho podem tot! Acabem amb la violència! Acabem amb el patriarcat!

Prou violència. Tolerància cero! Prou violència. Tolerància cero!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186921

Comparteix: