< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.06
2016
Arkadia Sound es proclama guanyador del Sona Baix 2016

Arkadia Sound són els guanyadors de la quarta edició del concurs de música Sona Baix celebrat el divendres 17 de juny al parc de Sant Pancraç a Sant Joan Despí. El grup de música novell d’Esplugues de Llobregat va aconseguir la majoria de vots del públic, un total 258 vots.
 

Aniol Costa, portaveu de les JERC Baix Llobregat va donar la benvinguda a l’acte remarcant que “les joventuts d’esquerra republicana estem compromesos a donar oportunitats a grups de música de la comarca que estan començant”. Tot seguit, Alba Saladie, portaveu de les JERC Sant Joan Despí, va recordar el sistema de votació i va agrair l’assistència de tots.
 
Arkadia Sound, el grup de música d’Esplugues de Llobregat, van obrir la nit al parc de Sant Pancraç i, els quals, tindran el privilegi de tocar a Montblanc la tercera setmana de Juliol. Allà, participaran en la segona fase del concurs juntament amb altres grups dels Països Catalans en l’Acampada Jove. En el cas de proclamar-se guanyadors obririen el festival l’any següent. Com va ser el cas del passat guanyador del SonaBaix, La Barraca, que obrirà en guany l’Acampada Jove.
 
Tot seguit, va ser el torn dels santjoanencs Milenia Band, un grup que va contagiar felicitat, alegria i passió a tots els assistents. Per últim, va ser el torn d’Atzagaia, el grup de Martorell, que va connectar de seguida amb els assistents oferint música festiva i combativa.
                             
Mentre que el jurat va deliberar el seu resultat i va efectuar el recompte de vots, l’escenari va ser aclaparat per la música de DJSendo, que malgrat la pluja, va fer ballar a tot el públic. Finalment, els resultats van reflectir una clara victòria de Arkadia Sound, seguit d’Atzagaia i Milenia Band.
 
Gràcies a tots per ajudar-nos apujar el volum de la comarca!

Arkadia Sound, guanyadors del SonaBaix 2016 Arkadia Sound, guanyadors del SonaBaix 2016
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/185212

Comparteix: