< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.11
2013
Amb la violència masclista no s'hi juga. Al mínim símptoma, talla.

Aquest passat 25 de novembre, en motiu del Dia internacional en contra de la violència masclista, les JERC del Baix Llobregat hem volgut sortir al carrer i fer prendre consciència de la importància del respecte i saber estimar entre els més joves, i és que són realment alarmants les últimes dades sobre enquestes fetes a casa nostra i que confirmen un repunt del crim encobert més freqüent del món.

El primer acte es va dur a terme a l’Hospitalet de Llobregat el diumenge 24 de novembre a la Rambla Just Oliveras i va constar de la lectura d’un manifest que podeu trobar adjunt a aquesta entrada i la penjada d’una pancarta a la mateixa rambla amb el lema “El silenci ens fa còmplices”.

El segon acte en motiu del 25N el va dur a terme la Secció Local de Castelldefels, que juntament amb ERC Castelldefels van desplegar una pancarta a la plaça de l’Església en què s’hi llegia “Denuncia la violència de gènere, no et tallis!”.

En aquest context les JERC del Baix Llobregat creiem que la tasca de conscienciació és vital i que especialment des de les escoles i instituts es pot aconseguir capgirar les dades. Perquè tenim qualitats que ens fan diferents però mai inferiors ni pitjors, aturem la violència masclista!

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/159515

Comparteix: