< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.06
2017
Refundació JERC Viladecavalls

Refundació després de 2 anys d'inactivitat de la secció local de Viladecavalls

 
En temps excepcionals, mesures excepcionals. Els companys Martí Pedret, Víctor Palacios, Albert Sort i Marçal Llimona hem pres la decisió de tornar a engegar les Joventuts d’Esquerra Republicana a Viladecavalls. Ho fem en un moment de transició cap a la llibertat nacional d’aquest país, un moviment d’alliberació i, en definitiva, una lluita històrica que ens precedeix de generacions passades. És per aquest motiu que hem decidit organitzar-nos com a Secció Local i coordinar accions pel poble i també pel país, sempre constructius.
 
Ens hem organitzat de manera que el Martí Pedret n’és portaveu, el Marçal Llimona Secretari d’Organització i Comunicació, el Víctor Palacios Secretari de Finances i l’Albert Sort Secretari d’Acció Política. Per fer extensiu el nostre projecte hem convocat una Assemblea Oberta a tothom el pròxim dilluns 12 de juny.
 
Treballarem incansablement per fer arribar els arguments del Sí a una República Catalana a tots/es els/les joves del poble, i arribarem fins al final amb el Referèndum d’independència que el Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a celebrar aquest proper 1 d’octubre. I, sobretot, ho farem amb el clar convenciment que, entre totes i tots, farem les bases d’una República democràtica, socialment justa, neta de corrupció i lliure, per la qual sentir-nos orgullosos.
 
Visca Catalunya i visca la República Catalana!
 

Portaveu i Secretari d'Organització Portaveu i Secretari d'Organització
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188375

Comparteix: