ACTUALITAT: OPINIONS

< Tornar enrere
11.10
2017
Victòria a Viladecans

No sé per on començar aquest article, però el que sí sé és que Catalunya ha guanyat.
 

El dia 1 d'Octubre començava amb una multitud de gent a tots i cadascun dels col·legis electorals a les 5 de la matinada. La gent es reunia per defensar les escoles, CAPs, oficines de la Generalitat, centres parroquials, etc. Ja sabíem que seria un dia llarg i ple d'incertesa. El primer pas era protegir l'arribada del material a cada col·legi electoral, i vam triomfar, perquè no van poder aturar a tota la gent que hi havia. El segon pas era constituir les meses electorals; i des de les JERC donem les gràcies infinitament a totes aquelles persones que va respondre amb un somriure i va invertir tot el seu dia quan els Responsables de l'Administració van demanar voluntaris per a les meses. Us ho agraïm de tot cor.
 
Mai oblidaré aquell matí de diumenge en què milers de persones van exercir el seu dret a vot a Viladecans, milers de persones ho feien a cada escola, i ho feien amb paciència i calma. Ja sabien que no era fàcil, que teníem moltes traves... Fins i tot van aguantar tota una cua que podia ser gairebé de dues hores o més. Després vèiem com tota aquesta gent, es quedava al col·legi defensant el seu vot i defensant els membres de les meses de possibles atacs tot i la por que feien les notícies que rebíem. Gràcies. Mai oblidaré totes les boniques paraules que rebíem, totes aquelles paraules de suport i d'ànims.
 
Des de les JERC agraïm a totes aquelles persones que, quan van votar, ens van regalar el seu temps -i suport-, fent-nos el camí difícil una mica més fàcil; portant-nos menjar per a què no defallíssim o avisant-nos de qualsevol activitat sospitosa.
 
Sempre ens quedarà gravat aquell moment final, quan vam tancar els col·legis i la gent seguia allà, esperant el moment dels resultats finals.
 
Acabem aquest petit text agraint ,també, la seva feina al gruix de voluntàries i voluntaris i al conjunt de ciutadania de Viladecans que l'1O va fer possible el Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya.
 
 
Recordeu: els carrers seran sempre nostres!

Victòria a Viladecans
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189022 Comparteix: