< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.10
2007
Nació.cat, el relat d'una fita assolida

Mig centenar de persones van assistir el passat divendres, 19 d'octubre, a la presentació que vàrem realitzar del llibre Nació.cat amb el seu autor, Saül Gordillo i Jordi Soler, membre d'Òmnium Cultural.

L'acte va consistir en una presentació protocol·lària de la portaveu de les JERC Viladecans, Bàrbara Lligadas, que posteriorment va donar la paraula a Jordi Soler, que va realitzar un descripció de la seva experiència amb el món d'internet, demostrant la importància que pot tenir per tothom. El Jordi també va aprofitar la seva intervenció per anunciar l'existència d'un projecte embrionari que consisteix en la recopilació de webs i blocs de Viladecans en un portal i va finalitzar la seva intervenció fent una crida a “la catosfera lliure”.

Posteriorment va prendre la paraula en Saül Gordillo, autor del llibre i director de l'Agència Catalana de Noticies i creador d'un dels blocs de referència de la catosfera (bloc, on hi trobareu una noticia sobre aquest acte en el dia 23 d'octubre). En Saül va destacar la importància de les persones que van treballar per l'assoliment d'una fita tant important, com és el fet d'aconseguir el domini .cat, el primer domini del món destinat a una cultura i una llengua, la catalana. A més a més, va explicar algunes anècdotes que es recullen al llibre per amenitzar la seva presentació i per demostrar les dades curioses que es recullen a la seva obra.

La vetllada va acabar amb el públic fent petar la xerrada amb els ponents mentre picaven coca i moscatell i el Saül Gordillo signava els llibres.

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/161365

Comparteix: