< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.06
2017
Les JERC Viladecans, ens apropem al jovent del municipi.

Valorem el paper dels joves al municipi i parlem del sí, a la República Catalana de la Igualtat.

El jovent de Viladecans vol parlar. De fet, ho necessita; i així ens ho ha demostrat en  actes com el del passat 26 de maig a l'espai Pau Picasso, on els nostres portaveus van iniciar un debat entre el nombrós grup de joves assistents. Ràpidament, el debat va derivar en la resolució d'inquietuds i de qüestions que més preocupaven als adolescents de la nostra ciutat: l'emancipació, l'oci i la igualtat. Es van treballar aspectes com la igualtat d'oportunitats, de gènere, de recursos i, en definitiva, social; a fi de trobar el benestar que tant intriga a tota la societat però especialment al sector de la població que es troba davant d'un futur més incert que mai: nosaltres. Un futur que se'ns planteja com un gran interrogant a causa dels canvis que s'aproximen a la societat catalana.

No obstant, a la futura república hi haurà lloc per a la igualtat social que anhelem? La resposta la vam trobar de la mà de la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, i de figures locals com la Bàrbara Lligadas (portaveu Grup Municipal ERC), la Pepi Alba (representant de l'agrupació de dones del s.XXI) i en Joan Bausa (portaveu de les JERC Viladecans), a l'acte del passat 9 de juny a la Plaça de la Vila.

Així doncs, demostrem que en el nostre futur sí hi ha lloc per a l'opinió del jovent, que al cap i a la fi és i serà el motor del canvi de la futura República de la igualtat que entre tots construirem, i ho hem de deixar ben clar.

26 de maig a l'auditori Pablo Picasso 26 de maig a l'auditori Pablo Picasso
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188451

Comparteix: