< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.10
2014
Les Jerc Vall del Ges ens constituïm de nou

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de la Vall del Ges es constitueixen de nou.

Les JERC Vall del Ges van celebrar dissabte 26 d’octubre l’assemblea local en què es va escollir la nova executiva i  vam constituir formalment de nou la secció local de la Vall del Ges després d’anys d’inactivitat.
 
La nova executiva, escollida al local d’Esquerra Republicana de Torelló, l’encapçalarà Marc Tienda com a portaveu de la formació seguida de les diferents secretaries. Arnau Fontserè ocuparà la secretaria d’organització i finances i Lau Mas la secretaria de comunicació.
 
D’altra banda també es va votar la candidatura a conseller nacional. En va sortir elegit Marc Tienda.
 
L’acte, també va comptar amb la presència de Jordi Casals, portaveu del grup municipal de Esquerra Republicana i Junts per Torelló, qui va ser l’encarregat de fer la cloenda.
 
Marc Tienda, portaveu de la secció local explica que: “Arrenquem de nou amb moltes ganes de treballar i aconseguir els objectius que ens hem proposat. Estem en un moment en què la organització de tots és clau per què el procés surti bé.”
 
 
 
 

La nova executiva amb Jordi Casals, portaveu de ERC i Junts per Torelló La nova executiva amb Jordi Casals, portaveu de ERC i Junts per Torelló
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179520

Comparteix: