Si ets major de 16 anys i estàs empadronat a Santa Cristina d'Aro, recorda que ja pots votar les 12 propostes pel pressupost del municipi.

Pots votar electrònicament donant-te d'alta a la web participa.santacristina.cat o presencialment anant a l'Ajuntament o al Pavelló. Tens temps fins diumenge 23 d'octubre. No esperis més, i participa!

Comparteix: Seguir llegint...

El passat dissabte 15 d'octubre vam retre homenatge al President Lluís Companys amb els companys d'ERC Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

L'acte va tenir lloc a la Plaça Lluís Companys de Castell d'Aro i va comptar amb les intervencions del senador d'ERC i jutge Santiago Vidal i de l'autor del llibre "Retrat d'un magnicidi: Les últimes hores del President Companys", Jordi Finestres. També van intervenir membres de la secció local d'ERC Castell Platja d'Aro. A l'acte hi van assistir més de 150 persones.

Comparteix: Seguir llegint...

Un any més, les JERC Vall d'Aro i ERC Castell Platja d'Aro i S'Agaró retrem un emotiu homenatge al President Lluís Companys, assassinat pel feixisme espanyol.

L'acte tindrà lloc a la Plaça Lluís Companys de Castell d'Aro el proper dissabte 15 d'octubre a les 20.00h. Enguany comptarem amb la inestimable presència del senador i jutge Santiago Vidal, com ja sabeu, inhabilitat per a l'exercici del seu càrrec pel fet d'haver redactat un esborrany de Constitució Catalana; i de Jordi Finestres, escriptor i autor del llibre "Retrat d'un magnicidi: Les últimes hores del President Companys". També intervindran membres de la secció local d'ERC Castell Platja d'Aro, i en acabar l'acte, compartirem un refrigeri a peu dret. Us hi esperem!

Comparteix: Seguir llegint...

ACTUALITAT REGIONAL

Aquest diumenge les Joventuts d’Esquerra Republicana hem començat la campanya pel SÍ al Referèndum. La campanya porta per lema “Diem Sí. Guanyem-ho tot!” que apel·la directament al col·lectiu jove i pretén vincular el SÍ amb la oportunitat de solucionar les gran problemàtiques que afecten al jovent del país.

Per tal de presentar-la s’han realitzat més d’una dotzena d’actes a diferents municipis arreu del Principat entre ells Barcelona, Vic, el Vendrell, Mollet del Vallès, Tarragona o Balaguer. En el cas de Girona s’ha desplegat una gran estelada des del Pont de Pedra i s’ha llegit el manifest. Seguidament s’ha penjat el primer cartell de la campanya. Durant els propers tres mesos les Joventuts d’Esquerra Republicana treballarem intensament per tal que el dia 1 d’octubre el jovent asseguri la victòria del SÍ. Som conscients que els joves som un actor clau per decidir el futur del país i que som…

Comparteix: Seguir llegint...

El passat 5 d’Octubre la Comissió d’Indústria, Energia i Turisme del Congrés dels Diputats va aprovar per 19 vots a favor, 17 en contra i 1 abstenció la Proposició No de Llei que insta al Govern a paralitzar l’execució del projecte de ramal entre Santa Coloma de Farners i Riudarenes de la línia de la Mat Vic-Bescanó, així com totes les disposicions referides a la realització del mateix, de forma immediata. 

Les Joventuts d’Esquerra Republicana vam donar i seguirem donant suport a aturar l’agressió al territori que suposa aquest projecte, ja que hi portem anys de lluita i aquest no és el model energètic que defensem.   Per tant, volem donar l’enhorabona a la plataforma NO a la MAT Selva i manifestar la nostra satisfacció davant els resultats obtinguts.

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest cap de setmana, la casa de colònies l’Ocell de Corçà ha acollit la dotzena edició de l’Escola de Formació Regional, l’ESLIC, que com cada any organitzem les JERC Comarques Gironines.

En el marc de l’ESLIC hem realitzat diverses activitats, començant per un taller que va tractar sobre lideratge i treball en equip i un dinar amb Sergi Sabrià, portaveu d’ERC. També vam debatre què vol dir ser d’esquerres i què volem que siguin les JERC, amb Macià Serra, Marc Puig, Íria Gibert, Daniel Moliné, Laia Cañigueral i Quim Ayats. També hem comptat amb la presència de Lluís Llach, en una xerrada sobre el Procés. Finalment, el sopar va comptar amb la companyia de Teresa Jordà, diputada al Congrés i Gerard Gómez del Moral, diputat al Parlament. Finalment, diumenge al matí hem fet una caminada pel Ter…

Comparteix: Seguir llegint...

L'onzena edició de la Diada Jove comptarà amb les actuacions de Festucs, Pawn Gang i Tropical Riots PD's. 

El proper dissabte 10 de setembre les JERC Guíxols recuperen la Diada Jove que enguany se celebrarà en el Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols. A partir de les 20.00h ja començarà a sonar música ambient i se serviran begudes i entrepants a preus populars. Els concerts començaran a les 23.00h i els primers en pujr a l'escenari seran els Festucs, guanyadors del Destaca't 2016. A partir de les 00.00h els seguiran P.A.W.N Gang i la nit acabarà amb Tropical Riots PD's. Aprofitem per animar a tothom a inscriure's i participar a la mobilització organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana…

Comparteix: Seguir llegint...