< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.07
2015
AL PALLARS NO TENIM REI!

Les JERC Pallars Jussà estrenem nou portal web. En aquest espai anirem penjant la  nostra activitat al Pallars i la nostra opinió sobre fets que succeeixen en el nostre entorn. Un fet que ja s’acosta és l’arribada del monarca espanyol, Felip VI, al Pallars. 

El 10 de juliol el rei d’Espanya visita terres pallareses en motiu de l’entrega de despatxos a l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn. Aquesta vegada, però, no es passejarà pels carrers de la ciutat de Tremp com ho va fer ara farà 2 anys on el vam rebre com es mereixia.
Felip VI representa un Estat vell, ruïnós, corrupte i amb molt poca qualitat democràtica. No entenem que la figura més important de l’Estat no sigui elegida democràticament mitjançant el vot del poble. És per aquests motius que necessitem la construcció d’una República catalana més lliure i més democràtica.
La República de Catalunya serà solidària amb la resta dels pobles d’Espanya i lluitarà al seu costat per les desigualtats socials i per les seves inquietuds. No donarem l’esquena a ningú, ans al contrari: amb la independència de Catalunya el tracte amb la resta d’Espanya serà d’igual a igual i junts ajudarem a construir una Europa més forta i més democràtica.

Fora els Borbons! Fora els Borbons!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182844

Comparteix: