< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2014
NO AL “PELOTAZO” DE LA MAQUINISTA

Per un comerç de proximitat

Avui divendres 25 de juliol, les JERC- Sant Andreu hem fet una desplegada de pancarta davant la façana de l’ajuntament. L’acció l’hem realitzat per mostrar el nostre rebuig al projecte de requalificació de La Maquinista que s’ha aprovat en el plenari celebrat d’aquest matí amb el suport de PP i CIU. Per escenificar el nostre suport a ERC ens ha acompanyat la consellera del districte Montserrat Benedí i el cap del grup municipal, Jordi Portabella. D’aquesta forma, iniciem una campanya en contra de l’ampliació de La Maquinista.L’ampliació del centre comercial significaria un greu perjudici per al petit i mitjà comerç, tant del Bon Pastor com de Sant Andreu. Un model actual d’èxit  que aporta seguretat, proximitat i cohesió social als nostres barris. A més a més, la posada en marxa d’aquest projecte significaria una precarització laboral per part de les grans superfícies que es veuria agreujada per la liberalització dels horaris comercials.
També volem mostrar el nostre desacord a la construcció de nous habitatges, una execució sense cap previsió de serveis per les futures famílies que els habitin. L’alçaria de més de 20 plantes que tenen els edificis, trenca amb l’encaix urbanístic de la zona i denota un objectiu econòmic al ampliar el sòl privat.
 Finalment, no acceptem cap xantatge. L’escola de La Maquinista s’ha de fer sí o sí independentment del projecte. L’administració local té prou líquid financer com per executar el centre amb independència d’aquest.És per aquestes raons que les JERC-Sant Andreu demanem l’aturada immediata del projecte i la potencialització per part de totes les administracions d’un comerç de proximitat. Alhora que reclamem l’execució  de la construcció de l’escola La Maquinista de forma imminent sense cap contrapartida.

Desplegament de pancarta a la plaça Sant Jaume Desplegament de pancarta a la plaça Sant Jaume
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/177641

Comparteix: